Skip to main content

Simba Familiehuisouders gezocht

Wil jij meewerken aan een innovatief project en samen met SOS Kinderdorpen bijdragen aan familieversterking en, indien mogelijk, veilige terugkeer van kinderen naar hun eigen ouder(s)? 

vloer_tekenen_840.jpg


Wij zijn op zoek naar zorgprofessionals die als zelfstandig ondernemer een Simba Familiehuis willen beginnen en op die manier willen meewerken aan dit nieuwe innovatieve programma.

In het door jou en je partner gestarte Simba Familiehuis geef je kinderen de persoonlijke aandacht en de professionele begeleiding die ze nodig hebben. Als Simba Familiehuisouder ben je de stabiele, veilige basis voor een kind. Je bent op een sensitieve, responsieve en positieve wijze bezig met het opvoeden en opbouwen van een relatie met het kind. 

Ouderschap delen

Door jouw zorg en begeleiding komen de kinderen tot rust en ervaren ze het 'gewone' leven in een gezin. Tegelijkertijd ben je in staat om het ouderschap te ‘delen’ met de eigen ouders en help je hen om er opnieuw te zijn voor de kinderen.

Contact

Gezinshuis.com verzorgt de werving en selectie van de Simba Familiehuisouders. Neem contact op via 0345 450253 of stuur een e-mail naar info@gezinshuis.com
 

Meer weten? Lees alles over:

De naam Simba

Simba is het kleine maar krachtige leeuwtje uit The Lion King die alle moeilijkheden uit zijn jeugd overwint en opgroeit tot een grote sterke leeuw. Het is ook de naam van het Simbahuis van SOS Kinderdorpen in België, waarop de Simba Familiehuizen in Nederland zijn gebaseerd.

Simba Familiehuizen